MENIU 8 MARTIE 2024

INCHIRIERE LIMUZINA

inchiriere limuzina
Servicii oferite: Inchiriere limuzina pentru: nunti, botezuri, cununii civile, intalniri business, transfer aeroport / gari / porturi, seri romantice, tur oras, tur litoral, excursii in tara etc.

Va stam la dispozitie cu limuzine Hover

Este primul model de limuzina care imbina perfect tendinta modei cu personalitatea, rafinamentul volumelor cu stralucirea luxului, orgoliul reprezentarii cu intimitatea discreta. inchiriere limuzina Cu o lungime de 6.8 m, poate gazdui pana la 8 persoane, intr-un ambient cu dotari de inalta clasa si usor accesibile: barul elegant, frigiderul la indemana, sistemul de sonorizare hi-fi, o canapea comoda in forma de L din piele si lumini decorative de mare efect. Te poti bucura de confortul unui voiaj de placere sau poti combina o calatorie de afaceri cu aventura. Usurinta in conducere si luxul din jur sunt mereu la dispozitia ta.

Limuzine Chrysler

Limuzina Chrysler 300 C. cu o lungime de 9 metrii si capacitate de 9 locuri este cu adevarat o limuzina americana VIP deosebita prin dotarile de ultima generatie sistem audio ALPINE Hi-Fi, barul avand o forma unica deosebita si usor de folosit avand frapiere generoase pentru bauturi, plafonul cu un aspect deosebit fiind iluminat cu fibra optica, canapele cu piele crem deschis de o calitate deosebita inchiriere limuzina Pentru mai multe detalii contactati-ne la 0722.269.920 sau accesati www.limuzina-star.ro.